kwas

Wygląd:  List Grid

  • Brand: vilniaus alus

    Produkowany naturalnymi metodami, aromat pieczonego chleba, doskonały smak.
    Napój bezalkoholowy, wyprodukowany według starych receptur.warzony z sucharów chlebowych oraz źródlanej wody z dodatkiem słodu jęczmiennego i żytniego, cukru i kwasu mlekowego. Po uwarzeniu rozlewany szklanych butelek o pojemności 0.5l i pasteryzowane tunelowo w temp 85-90 °C, co zapewnia im 12 miesięczny okres przydatności do spożycia.

    3,20 
  • Brand: vilniaus alus

    Kwas chlebowy, warzony z naturalnych składników.

    11,50 
  • Brand: Klingai

    Opakowanie koncentratu słodu do własnego wykonania i fermentowania kwasu chlebowego GERA GIRA.

    Skład: słód jęczmienny, słód ryżowy, wyciąg z chmielu, woda, suche drożdże.

    5,90 
  • Brand: Gubernija

    Tradycyjny litewski kwas chlebowy, produkowany naturalnymi metodami, aromat pieczonego chleba, skutecznie gasi pragnienie, reguluje metabolizm.
    Gira Rugile to naturalny kwas chlebowy produkowany przez najstarszy litewski browar – Gubernija, istniejący już od XVII wieku. Gira Rugile wytwarza się naturalnymi metodami według ściśle strzeżonej receptury. Swój wyjątkowy słodkawy smak zawdzięcza żytniemu ekstraktowi słodowemu. Gira Rugile nie tylko skutecznie gasi pragnienie, ale również korzystnie wypływa na organizm. Znajdują się w nim witaminy z grupy B, stymulujące wzrost i rozwój organizmu oraz witamina C wzmacniająca układ odpornościowy, z kolei enzymy i bakterie kwasu mlekowego regulują pracę jelit i trawienie.

    Dzięki ciemnej butelce, ograniczającej dostęp światła napój zachowuje na dłużej swój naturalny smak i aromat pieczonego chleba.

    5,00 
  • Brand: Royal Unibrew

    Ma lekki posmak karmelu, nalewając ze szkła, z każdym łykiem wyczuwamy karmel coraz bardziej. Pod tym względem kwas ten przypomina nieco polski podpiwek, do którego produkcji używa się słodu karmelowego, kwas niefiltrowany.

     

    7,00 
  • Gasi pragnienie, doskonały smak, zapach domowego chleba.
    Kwas został wyprodukowany na naturalnych drożdżach piwnych.
    Bogaty, świeży, słodko-kwaśny smak i zapach domowego chleba to atuty kwasu chlebowego.
    Kwas Imperial cieszy smakiem, a także pięknym wyglądem szklanej butelki.

    3,50 
  • Brand: Gubernija

    Kwas litewski z beczki 1 litr – z beczki do buteleczki. Produkowany jest z żytniego ekstraktu słodowego, który składa się z żyta i słodu jęczmiennego. Ten rodzaj kwasu chlebowego jest nieco słodszy od tradycyjnego kwasu chlebowego. Jest to dobry wybór, aby ugasić pragnienie. Istnieje możliwość naturalnych osadów. Kwas chlebowy długo zachowuje wszystkie walory smakowe.

     

    Kwas nalewamy do butelek PET o objętości 1 litra.

    Kwas jest nalewany w dniu wysłania. Otrzymacie go Państwo następnego dnia. Po otrzymaniu kwas chlebowy przechowujemy w temperaturze 0 – 20° C. Zamknięty oryginalnie fermentuje powoli i nadaje się do spożycia przez około 4-6 dni. Po otwarciu należy spożyć go w przeciągu 3 dni.

    5,50 
  • Brand: Gubernija

    Kwas litewski z beczki 2 litry – z beczki do buteleczki. Produkowany jest z żytniego ekstraktu słodowego, który składa się z żyta i słodu jęczmiennego. Ten rodzaj kwasu chlebowego jest nieco słodszy od tradycyjnego kwasu chlebowego. Jest to dobry wybór, aby ugasić pragnienie. Istnieje możliwość naturalnych osadów. Kwas chlebowy długo zachowuje wszystkie walory smakowe.

     

    Kwas nalewamy do butelek PET o objętości 2 litrów.

    Kwas jest nalewany w dniu wysłania. Otrzymacie go Państwo następnego dnia. Po otrzymaniu kwas chlebowy przechowujemy w temperaturze 0 – 20° C. Zamknięty oryginalnie fermentuje powoli i nadaje się do spożycia przez około 4-6 dni. Po otwarciu należy spożyć go w przeciągu 3 dni.

    10,50 
  • Brand: vilniaus alus

    Ma soczysty smak, zapach chleba, łatwo pieni się i ma lekki posmak goryczki. Produkowany wyłącznie z naturalnych surowców: wody, cukru, koncentratu kwasu chlebowego, w skład którego wchodzi słód żytni i jęczmienny oraz kwas mlekowy. W procesie produkcyjnym dodawane są drożdże. Podczas fermentacji uzyskuje się smak i aromat charakterystyczny dla kwasu domowego, kwas jest naturalnie nasycany dwutlenkiem węgla.  Kwas jest filtrowany, tj. oddzielane są drożdże. Kwas chlebowy Retro w konkursie „Nacionalinis giros ringas 2011” („Krajowy ring kwasowy 2011”) został oceniony najwyżej i zdobył Grand Prix.

    3,20 
  • Brand: vilniaus alus

    Wileński Kwas to produkt browaru Vilniaus alus.
    Wileński ma smak łagodny, nie jest zbytnio gazowany i co najważniejsze, nie jest też przesadnie słodki.
    Bezalkoholowy napój niefiltrowany bez konserwantów. Może pojawić się naturalny osad.

    10,50 
×
×
×
×