ser

Wygląd:  List Grid

Wyświetlanie wszystkich 11 wyników

  • Rozrywane paluszki serowe Pik-Nik to zdrowy i naturalny produkt spożywczy, bogaty w minerały, białka i witaminy. Zabawna struktura rozrywanych paluszków serowych Pik-Nik bardzo podoba się dzieciom. Biorąc pod uwagę właściwości żywności dla dzieci, rozrywane paluszki serowe są produkowane bez dodatku środków konserwujących, barwników i zawierają bardzo mało soli.

    Pik-Nik to świeży produkt z serii mozzarella. Jeden zdzieralny kij z sera zawiera 20% zalecanego dodatku dietetycznego (RDA) dla wapnia, 11% w przypadku białka, 10% w przypadku fosforu i 5% w przypadku witaminy A. Najlepiej smakują w temperaturze pokojowej. Produkt jest odpowiedni nawet dla wegetarian, ponieważ w ich kompozycji nie ma enzymów pochodzenia zwierzęcego.

    7,40 
  • Brand: Vilkyškių

    Te różnobarwne półtwarde sery doskonale nadają się na wyjątkowe okazje, mogą stać się niespodziewanym prezentem albo upominkiem. Będą one urozmaiceniem stołu podczas przyjęć albo degustacji. Każdy kolor pomaga odgadnąć, czym ser został doprawiony. „Pippiro” doprawiono papryczką jalapeño, „Basilis” – bazylią, „Tomator” – suszonymi na słońcu pomidorami, z kolei „Jalatoris” – zieloną papryczką jalapeño oraz suszonymi w słońcu pomidorami.
    Sery te doskonale nadają się na przekąskę, z kolei ostre – „Pippiro” i „Jalatoris” – również do piwa.

    11,00 
  • Brand: Vilkyškių

    Te różnobarwne półtwarde sery doskonale nadają się na wyjątkowe okazje, mogą stać się niespodziewanym prezentem albo upominkiem. Będą one urozmaiceniem stołu podczas przyjęć albo degustacji. Każdy kolor pomaga odgadnąć, czym ser został doprawiony. „Pippiro” doprawiono papryczką jalapeño, „Basilis” – bazylią, „Tomator” – suszonymi na słońcu pomidorami, z kolei „Jalatoris” – zieloną papryczką jalapeño oraz suszonymi w słońcu pomidorami.
    Sery te doskonale nadają się na przekąskę, z kolei ostre – „Pippiro” i „Jalatoris” – również do piwa.

    11,00 
  • Rokiskio Naminis jest produktem mlecznym o dużej zawartości białka. Z twarogów ludzkie ciało pochłania największą ilość białek, które składają się z aminokwasów odpowiadających ludzkiej kompozycji białkowej. Wraz z twarogiem wytwarzane są potas, wapń i witaminy.

    12,50 
  • Pieczone twaróg „Senolių Zanavykų” wykonany zgodnie z tradycją regionu Zanavykai. Specjalnie dobrane przyprawy nadają serowi bogaty smak i przyjemny zapach.
    Pieczony twaróg jest wykonany z pasteryzowanego mleka krowiego. Gdy ser jest skompresowany, to smarujemy specjalną mieszanką ziół pikantych i solą, a następnie pieczemy.
    Podczas ogrzewania w piecu lub w mikrofalówce ser ujawnia jego smak i zapach.
    13,50 
  • Brand: Džiugas

    Twardy ser DŽIUGAS® Mild, dojrzewany 12 mies. – to ser, w którym zaczynają się pojawiać typowe właściwości dojrzałego sera. Ten ser – to przyjemnie cierpki aromat i lekko pikantny smak, delikatnie pieszczący podniebienie. Wyróżniający się kremowym, przy skórce nieco jaskrawszym kolorem. O trwałej, jednolitej ir dobrze łamiącej się teksturze.

    Dwnaście miesięcy dojrzewany DŽIUGAS® – jak delikatny przysmak, nadający potrawom nasycenie. Posyp tartymi wiórami przygotowaną pizzę, gorące kanapki, dania makaronowe, przyprawiaj steki lub po prostu przygotuj chrupki serowe. Ten ser pasuje też do sosów. Albo…  smakujcie przy aperitifie albo jak deser przy białym wytrawnym winie..

    9,80 
  • Brand: Vilkyškių

    Ser twardy, wyróżniający się unikalną recepturą, wyrazistym aromatem i nasycony smakiem owoców. Podczas leżakowania kształtuje się łamliwa, krucha struktura sera, warunkująca wyjątkowo przyjemne wrażenia smakowe.
    Ten ser obudzi Twoją wyobraźnię kulinarną, ponieważ doskonale nadaje się do sałatek lub dowolnej potrawy na gorąco.

    11,50 
  • Brand: Džiugas

    To już dojrzały ser, w którym czuć subtelne nasycenie. Czysty, ostry , mocny smak elegancji łączy się z delikatnymi aromatami suszonych owoców i sera i rozprzestrzenia się w ustach łatwo topniejącymi kawałkami. Sztywny i przyjemnie łamiący sie. Żółty, koło skórki przechodzący w matowy zielonkawy kolor. Na twardej teksturze figlarnie rozrzucone małe otwory o nieregularnych kształtach.

    Twardy ser DŽIUGAS® Delicate, dojrzewany 24 mies. – jak harmonia młodości i mądrości. Podany wraz z lampką wybornego wina, przyprawiony chutney z cebuli albo fig, płatkami jagód lub fiołków, dżemem brzoskwiniowym, pomarańczowym lub morelowym, ładnie uzupełni świąteczny stół. A może chcesz chrupiące kawałki moczyć w sosie z suszonych owoców i czerwonego wina? Będziesz czuć subtelne i pikantne połączenie słodyczy.

    16,50 
  • Brand: Džiugas

    To ser, w którym zaczynają się pojawiać typowe właściwości dojrzałego sera. Ten ser – to przyjemnie cierpki aromat i lekko pikantny smak, delikatnie pieszczący podniebienie. Wyróżniający się kremowym, przy skórce nieco jaskrawszym kolorem. O trwałej, jednolitej ir dobrze łamiącej się teksturze.

    Dwnaście miesięcy dojrzewany twardy ser DŽIUGAS® – jak delikatny przysmak, nadający potrawom nasycenie. Posyp tartymi wiórami przygotowaną pizzę, gorące kanapki, dania makaronowe, przyprawiaj steki lub po prostu przygotuj chrupki serowe. Ten ser pasuje też do sosów. Albo… smakujcie przy aperitifie lub jak deser przy białym wytrawnym winie.

    14,50 
  • Brand: Džiugas

    Ser średnio dojrzały, łączy w sobie harmonię intensywnych aromatów. Smak soczysty, nieco pikantny, z delikatnie wyczuwalnym smakiem suszonych owoców. Dzięki kryształkom soli jest delikatnie kruchy, co też świadczy o rozpoczynającym się nowym etapie dojrzewania. Wyjątkowo twarda skórka o matowym żółtym kolorze z zielonym odcieniem.

    18 miesięcy dojrzewany twardy ser DŽIUGAS® – to doskonały ser na przekąski. Doprawiony miodem i podany z winogronami, oliwkami, orzechami będzie doskonale pasować do wybranego rześkiego wina. Chcesz przyrządzać dania? Ser można dodać do różnych sałatek, makaronów, do dań z ryżem, do pierogów, ten ser doda pikanterii potrawom z kurczaka, jagnięciny lub potrawom z kaczki.

    15,50 
  • Brand: Rivona

    Twaróg naturalny śmietanowy 22% tłuszczu.

    13,50 
×
×
×
×